EEN PRE-CHECK REDT LEVENS

Heeft u last van vermoeidheid, stress, verslechterde uithoudingsvermogen, kortademigheid tijdens het sporten, een jeukend plekje of heeft u gerookt?

Ga vandaag nog aan de slag met het verbeteren van uw gezondheid. Boek uw COMPLEET VERGOEDE gezondheidscheck. Laat u onderzoeken en ontvang binnen een aantal dagen advies van een medisch specialist
4.6/5
PREVENTIEVE GEZONDHEIDSCHECK

Zijn uw huid, hart en longen wel gezond?

Kies voor het meest complete  onderzoek en laat kosteloos een hartfilmpje maken en uw saturatie, bloeddruk en longfunctie meten. Vreemde moedervlek? Tijdens uw afspraak kan u tevens een scan maken van uw verdachte plekjes. 

De onderzoeken zullen grondig beoordeeld worden door onze cardioloog, dermatoloog en/of longspecialist

Boek direct een afspraak

Boek dezelfde dag nog een afspraak bij één van onze locaties verspreid over heel Nederland.

Diagnose van een medisch specialist

Ontvang een diagnose van een medisch specialist met indien nodig een verwijzing of ontslagbrief.

Ontvang in 2 weken een diagnose

Binnen 2 weken zal een diagnose gekoppeld worden aan uw resultaten.

Waarom compleet vergoed?

Hoe werkt een vergoede pre-check

Hart- long en huidonderzoek wordt door hun ingrijpende aard vergoed vanuit de basisverzekering.

Bij vroegtijdige achterhaling van de ziekte kan levensingrijpende schade voorkomen worden. Kies voor het meest complete vergoede onderzoeke en ontvang een betrouwbare diagnose van onze medisch specialisten.

Maak een afspraak

Boek direct uw afspraak bij locatie Assen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van de afspraak met een link naar het indicatieformulier.

Invullen van indicatie

Vul het indicatieformulier in vooraf aan uw afspraak om erachter te komen voor welke onderzoeken u in aanmerking komt.

Krijg uw onderzoek

Laat u onderzoeken door een medisch assistent. Zij vult uw medisch dossier verder aan. Deze wordt opgestuurd naar de medisch specialist.

Ontvang uw resultaat

De medisch specialist beoordeeld uw onderzoek binnen enkele dagen. U ontvangt de conclusie in een beveiligde mail. 

Onderzoek hart- en vaatziekte

MediHealthGroup Diemen

MediHealtGroup is een toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van huid, hart en lonzorg.

De praktijkbiedt kosteloze onderzoeken aan zonder enig eigen risico op de basisverzekering. Hiermee willen wij het voor iedereen mogelijk maken om actief bezig te zijn met hun gezondheid zonder er veel geld voor uit te geven.

Is de locatie te ver weg? Klik op onderstaande kop om u in te schrijven zodat wij u kunnen contacten wanneer wij een locatie bij u in de buurt openen.

Alle preventieve onderzoeken

De meest complete pre-check

vergoedhartonderzoek dermatoscoop-min

Huidonderzoek

Bij het huidonderzoek wordt er een scan gemaakt van een verdacht plekje en beoordeeld door een dermatoloog. Bij periodieke controle kan enige wijziging van het plekje direct geconstateerd worden.

vergoedhartonderzoek spirometrie-min

Longonderzoek

De longfuctiemeting wordt uitgevoerd door middel van een spirometrie. Afwijkingen bij dit onderzoek kunnen mogelijk duiden op COPD. Helaas heeft COPD ernstige gezondheidsgevolgen.

vergoedhartonderzoek ecg-min

Hart filmpje

Een ECG is een hartfilmpje dat de elektrische signalen van een hart in een grafiek weergeeft. Zo kan bekeken worden of uw hart afwijkingen vertoont, u een hartinfarct hebt gehad of doormaakt. 

vergoedhartonderzoek bloeddruk meten-min

Bloeddruk meting

Bij de bloeddrukmeting wordt uw bovenste en onderste bloeddruk gemeten. Een hoge bloeddruk vormt een belasting voor uw hart en maakt u gevoeliger voor hartaanvallen en beroertes.

vergoedhartonderzoek saturatie meten-min

Saturatie meting

Een saturatiemeting meet het gehalte zuurstof in het bloed. Afwijkingen hiervan kunnen duiden op COPD of een abnormale hoge bloeddruk in de longen. Beide zorgen voor meer risico op hart- en vaatziekten. 

vergoedhartonderzoek doppler-min

Doppleronderzoek

Een doppleronderzoek meet de stroomsnelheid en richting van het bloed in aders en slagaders. Hierdoor kan de arts nagaan of er sprake is van een verstopping in de bloedvaten.

Gericht onderzoek bij indicatie

Waarom een vergoed onderzoek

Bij indicatie is onderzoek essentieel

Alleen al in 2022 werden er al zo’n 23.300 mensen gediagnosticeerd met huidkanker en overleden er in 2021 18.848 vrouwen en 18.527 mannen aan een hart- of vaatziekte

Gaat niet af van eigen risico

Bij indicatie kan u een afspraak maken voor het huidonderzoek. Het eerste plekje is geheel kosteloos en wordt gedekt vanuit de basisverzekering en gaat NIET af van het eigen risico. Ieder extra plekje wordt in rekening gebracht voor €27,50.

Zeg gedag tegen lange wachttijden

Maak voor dezelfde dag nog een afspraak bij een locatie van MediHealthGroup

Ontdek huid, hart en longproblemen vroegtijdig

Voorkom ernstige gezondheidsgevolgen door vroegtijdig erachter te komen of u risico loopt op huid, hart, of longproblemen.

Verwijzing + voorrang

Ontvang uw resultaat binnen 2 weken en krijg indien nodig een verwijzing.

Praktijk
medewerkers

De medische assistenten die werkzaam zijn bij MediHealthGroup zijn zorgvuldig opgeleid en altijd vriendelijk en behulpzaam. Zij zorgen ervoor dat de patiënten zich comfortabel voelen tijdens het onderzoek en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Het bedrijf staat garant voor een uitstekende zorg en begeleiding tijdens het hele proces, van het onderzoek tot de behandeling.

Kortom, MediHealthGroup is een bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar patiënten door middel van kosteloze huidonderzoeken en uitstekende medische preventieve zorg.

Zorgvuldig opgeleid

Medewerkers van MediHealthGroup zijn opgeleid om volgens de NEN 7510 en ISO 27001 standaard te werken. Kwaliteit en veiligheid staat centraal bij iedere medewerker.

Vriendelijk en behulpzaam

Een medisch onderzoek laten uitvoeren kan erg spannend zijn. Niet alleen de medische skills, maar ook de softskills van de medewerkers komen aan bod tijdens de opleiding.

Onze medisch specialisten

Alle dossiers worden beoordeeld door onze medisch specialisten uit verschillende vakgebieden. Tevens maakt MediHealthGroup gebruik van de expertise van consultants om de best mogelijke kwaliteit van zorg te bieden

Dermatoloog

BIG: 59909836401

Cardioloog

BIG: 49915261101

Cardioloog

BIG: 09917526101

Huisarts

BIG: 49918232701

Huisarts in opleiding

BIG: 09929321701

Praktijkondersteuner

BIG: 19006812830

Voorkomen is beter dan genezen

Start uw kosteloze onderzoek

Boek uw afspraak, beantwoord het indicatieformulier en ontvang binnen enkele dagen uw resultaat.

Beoordeling op TrustPilot

4.6/5
5/5
"Vandaag bij Medi health care group locatie Uden geweest. Goeie ervaring! Lieve mevrouw Mari-Anne deed alle onderzoeken. Duidelijke uitleg betreft de onderzoeken en duidelijke uitleg betreft het vervolg. En gelijk al een afspraak kunnen maken voor volgend jaar."
Helma Kremer
5/5
"Deze preventieve huidanalyse en ECG werden heel snel ingepland nadat ik een vragenlijstje invulde via link instagram. Afspraak startte precies op tijd. De uitleg over het onderzoek was duidelijk en de dermatoloog was vriendelijk en rustig waardoor je je op je gemak voelt. Ik heb 1 gratis scan en 1 betaalde van verschillende moedervlekken laten opsturen. Als het goed is heb ik binnen 3 weken de uitslag.."
M Van Weerdenburg
5/5
"Er werd snel gebeld voor n afspraak en we waren snel aan de beurt. Supervriendelijk geholpen met duidelijke uitleg. Ook het gratis scannen van een moedervlek trok ons over de streep in deze dure tijd! Ik was samen met mijn zoon voor allebei n moedervlek. Ook het gratis ecg was een kans. Anders ben je afhankelijk van je huisarts , die denkt dat hij alles weet en die te vaak niet doorverwijst! Een dermatoloog is n specialist die er verstand van heeft. Voorkomen is beter als genezen.."
Louise
Scroll naar boven